Autoschade

All Repair Autoschade Service regio Schiphol, Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw Vennep

Wij herstellen zowel kleine cosmetische schades als grote complexe schades.
All Repair staat voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van uw autoschade aan alle merken auto’s. Ook kleine bedrijfswagens en elektrische auto’s. Wij regelen de volledige schade-afwerking voor u, ongeacht welke verzekerings-, volmacht- of leasemaatschappij. Wij doen dit met kennis en passie voor het ambacht, en met een bewezen kwaliteit in de dienstverlening. Bij ons staat naast snelheid ook service voorop.

Wat verzekeraars vaak niet zeggen

Wat verzekeraars vaak niet zeggen is dat als u een schade heeft die door een ander is veroorzaakt u zelf een schadebedrijf mag uitzoeken.
Verzekeraars geven dan vaak aan dat u een verhoogt eigen risico heeft en beter naar een door hun geselecteerd bedrijf moet gaan dit ivm prijsafspraken tussen de verzekeraar en het schadebedrijf. Dit is alleen niet helemaal het juiste verhaal, het zit namelijk zo…
… als u een schade heeft die niet door uw schuld is veroorzaakt en daardoor geclaimd kan worden bij de tegenpartij, dan zal daar het eigen risico verhaald gaan worden.  Het door u te betalen eigen risico zal dus verhaalt worden bij de tegenpartij en dan maakt het niet uit of het gaat om het normale eigen risico of een verhoogt eigen risico.

Bedenk of u de herstelkosten wilt claimen

Het is niet altijd slim om de herstelkosten te claimen bij uw verzekeraar. Dit hangt bijvoorbeeld af van uw eigen risicobedrag en schadevrije jaren. Ook de leeftijd van uw auto in combinatie met de omvang van de schade kan van invloed zijn. Bedenk daarom eerst wat in uw situatie de juiste keuze is. Uw verzekeringsmaatschappij of assurantieadviseur helpt u hier kosteloos bij.

Populaire diensten van All Repair

Taxischade

Ruitschade

Scooterschade

Uw auto niet meer rijdbaar? Wij zorgen dat de auto wordt opgehaald.

All Repair zit op een paar honderd meter van de A4, vlak onder Schiphol.

Wat klanten zeggen over All Repair

Leo H
Leo H
29. October, 2023
Ik kwam hier met mijn Audi A3. Nadat ik langs was gegaan bij een detail bedrijf die mijn lak heeft doorboord met polijsten. Afspraak was snel gemaakt met minder dan een week wachttijd! Bij aankomst vriendelijk ontvangen door Marco en had mijn auto op de aangegeven dag teruggekregen. Mijn motorkap inc zijschermen zijn perfect gespoten! Zeer tevreden met het eindresultaat en ook nog voor een goeie prijs. Absoluut een aanrader zonder twijfel.
Hassan Aberkan
Hassan Aberkan
10. October, 2023
Ben Super blij dat ik bij All Repair autoschade bedrijf geweest ben de schade echt netjes gerepareerd Marco u bent top gozer Dank u
Mark P
Mark P
6. October, 2023
Geweldige service en vriendelijke mensen! Zeker een aanrader
Mike Brasser
Mike Brasser
6. October, 2023
Altijd snel en netjes! Top Sevice!
Ronald Brugts
Ronald Brugts
4. October, 2023
Goed geholpen top Service.
rene boode
rene boode
22. September, 2023
Marko houd je op de hoogte over de voortgang herstel van de auto , makkelijk contact met marko en de auto was weer als nieuw , schoon van binnen en buiten afgeleverd ik ben er zeer tevreden over het resultaat
Dynian Daniels
Dynian Daniels
8. September, 2023
Behulpzaam en schade binnen een dag verholpen